Fırsatı Krize Çevirmek!

Güncel

firsati-krize-cevirmek.jpeg

Dünya’yı saran, salgın hastalık Covid19 pek çok insanın ölümüyle sonuçlanan bir tabloyu gözler önüne sermektedir. Bu hastalık çok hızlı yayıldığı için dışarıda toplu ortamlarda bulunmamak, alışveriş merkezlerine gitmemek ve sağlık için evde kalmayı gerektirmektedir. Evlerimizde kalmamız gereken bu dönemde, alışveriş ihtiyacımızı internet üzerinden karşılamak, virüsle en az karşılaşma riskini bizlere sunmaktadır.

Sağlığını düşünen her bireyin evde kalması gereken bu süreçte, işletme sahiplerinin de kendilerini ve sistemlerini yenilemesi gerekmektedir. Bu yenileme ve düzenleme, işletmelerini elektronik ortama taşımak üzerine olmalıdır. Günümüzde pek çok işletme, yeterli düzenlemeyi yapamadığı ve kendisini dönüştüremediği için büyüyen e-ticaret hacminden pay alamamaktadır.

Kriz Fırsata Çevrilmezse

İşletme sahiplerinin bu dönemde atılım yaparak, pazaryerlerine açılması ve entegre olan yazılımlarla müşterilerine hizmet vermesi gerekmektedir. Bu durumu kullanamayacak olan tüm işletmeler, ortada oluşan krizi fırsata çevirmeyeceği gibi ürünlerini de satamayarak, salgın hastalık bitene kadar zarar edecektir.

İşletmenizin depolarında bulunan ürünlerin satışı bu süreç içerisinde gerçekleşmezse, işletmeniz için uzun ömürlü bir gelecek bulamayacaksınız demektir. Özellikle yeni site kurulumlarının arttığı bu döneminde prapazar.com aracılığıyla kendi sitenizi ve pek çok pazaryerini entegre ederek, insanların ürünlerinize çok daha kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Müşteri Etkileşimi Artırmak

Sadık müşterileriniz haricinde sizlerden alışveriş yapmayan tüm potansiyel müşterilerinizi prapazar.com aracılığıyla sitenizden ve Pazaryerlerinden alışveriş yapmaya yönlendirebilirsiniz.

İşletmenizde olan tüm ürünleri şu pazarlara ve fazlasına ekleyebilirsiniz:

  • Trendyol,
  • Gittigidiyor,
  • Hepsiburada,
  • N11,
  • Amazon,
  • Epttavm,
  • ÇiçekSepeti,
  • Akakçe,
  • Morhipo

          .

          .

Müşterilerinize her alanda hizmet sağlayarak, işletmenizin bu zamanlarda tanıtım oranını da yükseltmiş olursunuz. Sisteminizin kaliteli ve güvenilir olması, anında etkileşim alınabilmesi de müşterilerinizin sizleri tekrar tercih etmesine neden olacaktır. Böylece hem sadık müşterileri portföyünüze eklerken hem de krizi fırsata çevirerek ürünlerinizin satılmasını sağlarsınız. İşletmenizden alışveriş yaparken, müşterilerinizin üyeliğinin bulunduğu siteler üzerinden sizleri tercih etmesini, prapazar.com ayrıcalığıyla yakalayabilirsiniz. Böylece hem müşterilerinize ulaşmış hem de onlara ürün satışı yapmış olursunuz.

Tek Panelden Kolay Hizmet

Müşterilerinizin siparişlerini onaylamak, gelen soruları cevaplamak, kargoyla ilgili takip işlemleriniz için her pazaryerini tek tek dolaşmanıza gerek kalmaz. Prapazar.com sistemi ayrıcalığıyla, tüm pazaryerlerinize işletmenizi entegre edebilirsiniz. Bu entegrasyon sonucunda, hızlı ve kaliteli hizmet sağlayarak pazar alanınızı da her zaman geniş tutarsınız. Müşterilerinizin sorularına da anında cevap verebileceğiniz bu panel, her zaman destekçiniz ve yardımcınız olacaktır. Hızlı bir alışveriş yapısı olan e-ticaret sistemlerinde, müşterilerinize tek panel üzerinden hizmet vermek, daha akışkan bir hizmet yapısına da zemin hazırlamaktadır.

Pazaryerlerine Ait Bilgileri Özelleştirme İmkanı

Ürünlerinize yaptığınız açıklamalar ve bilgilendirmeler, müşterilerinizin ürünlerinizi çok daha hızlı bulmasını sağlar. Her ürüne özel açıklama girmekse manuel bir sistem olup çok zamanınızı alacaktır. Prapazar.com üzerinden, tek bir panelden tüm pazaryerlerinizin hızlı bir şekilde güncellenmesini sağlayabilirsiniz. Ürünlerin stoklarını güncellemek, fiyat bilgisini ve indirim oranını da değiştirmek bu tek panel üzerinden hem hızlı hem kolay olacaktır. Arta kalan zamanda rakip analizlerini yaparak müşterilerinize en kaliteli hizmeti sunmayı hedefleyebilirsiniz.

Paketlerle Sisteminizi Büyütün

Prapazar.com müşterilerine özel paketler sunarak, kaliteli ve güvenilir bir e-ticaret yazılım hizmeti sağlamaktadır. Tüm pazaryerlerine entegre olmaya varan özel hizmetlerle, hızlı bir ulaşım ağı kurmasını sağlar.

PraPazar sizlere beş farklı paket sunmaktadır:

  • Kontör,
  • Eko,
  • Eko+,
  • Pra,
  • Uzman.

Bu beş farklı sistem, müşteri hacminize ve bütçenize göre tercih edebileceğiniz paketlerden oluşur. Kontör sistemi, sipariş başına ücretlendirme hizmetiyle çalışmaktadır. Eko paket, başlangıç paketi olarak müşterilere sunulmaktadır. Eko+ ve Pra paketleri, e-ticaret sistemlerinin genellikle tercih ettiği, yıllık paket ürünleridir. Pratik çözümlerle müşterilerinize kaliteli hizmet sunmanızı sağlar. Uzman paketiyse yüksek iş hacmine sahip firmaların, kolay ve hızlı bir entegre sürecini gerçekleştirmesini sağlar.

Rakiplerden Sıyrılmanın Önemi

Rakipleriniz, eşit koşullarda hizmet verdiğiniz, benzer ürünleri sattığınız aynı sektörde hizmet verdiğiniz diğer işletmelerdir. Bu işletmelerin Pazar payı, sizlerden daha önce sisteme dahil oldukları için daha geniş olabilir. Bu nedenle PraPazar hizmetinden faydalanarak, entegre olan pazaryeri sitelerinde rekabet analizi uygulayabilirsiniz.

Sizlerin daha da öne çıkmasını sağlayacak olan bu sistem ile rakiplerinizin bir adım önünde olacaksınız. Müşteriler, çok değişken yapıdadırlar. Bu nedenle onların ihtiyaçlarını anlayarak uygun şekilde hizmet vermek, e-ticaret işletmenizin çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlar.

E-Ticaretin Geliştirilmesi

Satışını yaptığınız ürünlerin tercih edilmemesi, ihtiyaçtan değil görünmez olmasından olabilir. Bu nedenle, müşterilerinize sunduğunuz hizmetleri çok daha hızlı ve kaliteli kargo imkânıyla ulaştırmanız, onların güvenini sağlayarak sizleri üst sıraya çıkartacaktır. Sadece tek bir pazaryeri sitesiyle entegre olmanız da sizlerin pazar payını düşürecektir.

Bunun yerine sorunsuz ve kusursuz şekilde ürün import edebileceğiniz (içe aktarabileceğiniz) PraPazar sisteminden yardım alabilirsiniz. Tüm ürünlerinizi hızlı bir şekilde içe aktarırken, tüm pazaryerlerinde eşit ve güvenilir bir işletme olmanıza da yardımcı olmaktadır. Potansiyel alıcınızın hangi sitede sizi beklediğini bilemezsiniz, bu yüzden aynı anda entegre etmek, ürün satışını maksimum seviyede tutmanızı sağlar.

Pazaryerlerine Göre Hamleler

Müşterilerinizi, pazaryerlerine göre ayırmak son derece mantıklıdır. Ürünlerin görsellerini açıklamalarını sitelere özgü olarak değiştirebileceğiniz altyapıyı da sizlere sunan PraPazar, tüm pazaryerlerinde farklı görsellerle ve açıklamalarla satış yapmanızı sağlamaktadır.

Müşteriler pazaryerlerinin güvenilirliğinden şüphe etmeden bu alanlardan alışveriş yaparlar. Siz, pazaryerlerinize göre hamleler yaparken, müşterilerinizin kaliteli ve güvenilir hizmet alabileceği düzenlemeleri gerçekleştirmelisiniz.